FORUM

ARRANGEMENTER

Finn din pubquiz Norgescupen

QUIZ-STOFF

Diverse quizer QuizDan QM Podcaster Internasjonal quiz Quizlenker

MESTERSKAP

EM, OL og UQC VM NM Nordisk Norway Open Analyser og tabeller

OM NQF

Medlemskap Styret Hvem og hva er NQF? Kontakt oss Formelt

Quiz-VM 2021

Årets VM i quiz går av stabelen lørdag 31. juli. Quiz-VM er en individuell konkurranse som består av 240 spørsmål fordelt på åtte kategorier. Quizen arrangeres over hele verden og i Norge vil det være mulig å delta i flere byer. Informasjon om selve quizen finnes på nettsiden til det internasjonale quizforbundet, IQF.

Dato og klokkeslett for arrangementet i Oslo: lørdag 31. juli kl. 11.00. Sted: Shamrock Pub, Schleppegrells gt. 32.

Andre arrangørsteder må arrangere i løpet av lørdagen for at man skal kunne delta i VM. Informasjon om dette må legges inn i VM-tråden på NQF-forumet. Fint om arrangør også registrerer arrangementet på QUEST (se under). Ta kontakt med Norges Quizforbund på admin@norgesquizforbund.no om du har spørsmål om VM.

Påmeldingsavgift: kr 250,-
Påmeldingsfrist: torsdag 29. juli

I år kan man registrere seg og melde seg på via QUEST.

Betaling skjer via Vipps: Velg «Send», skriv inn koden 65635 eller søk opp Norges Quizforbund.
Man kan også betale til NQFs kontonummer 0539.44.76449.
Merk innbetalingen med navn, og felles for begge betalingsmåter: Er man junior (født 1995 eller senere) eller debutant, må dette også påføres.

Informasjonen under gjelder kun arrangementet i Oslo:
NB! På grunn av store misforståelser kan vi likevel ikke arrangere VM på forsamlingshuset i Hjemmets kolonihager, og arrangementet er derfor flyttet til Shamrock Pub på Grünerløkka.
Vi disponerer både inne- og utearealer fra kl. 10.00–15.00. Det er et lukket arrangement, så ingen andre gjester slipper inn før kl. 15.00. Det er lov å ha med seg småmat som kjeks, frukt, sjokolade etc, men alt av drikke må kjøpes på stedet.