FORUM

ARRANGEMENTER

Finn din pubquiz Norgescupen

QUIZ-STOFF

Diverse quizer QuizDan QM Podcaster Internasjonal quiz Quizlenker

MESTERSKAP

EM, OL og UQC VM NM Nordisk Norway Open Analyser og tabeller

OM NQF

Medlemskap Styret Hvem og hva er NQF? Kontakt oss Formelt

Info om Norgescupen i quiz 2017

Generelt

Norgescupen i quiz 2017 arrangeres som de tre foregående årene av Norges Quizforbund. En rekke personer har også denne sesongen sagt seg villige til å bidra med spørsmål til de 23 rundene som inngår i cupen. De 23 quizene er tema- eller allmennquizer bestående av 100 (gjelder alle temaquizene) eller 240 spørsmål.

Deltakelse

Alle som ønsker, kan delta i Norgescupen i quiz. For at et gyldig arrangement skal finne sted, må minst to personer være til stede og arrangementet må være åpent for alle som ønsker å delta. Har du lyst til å kjøre et Norgescup-arrangement, ta kontakt. Det skal være enkelt å arrangere, vi sender ut quizene på e-post til deg som arrangør, du skriver ut. Som arrangør mottar du også et lite tilskudd som skal dekke utskrift (og lokale).

Regler

Vi følger NASCAR sitt system med poeng til de 43 beste, fallende fra 43 til 1 poeng. Vinneren av quizen får tre poeng ekstra, og i quizer med kategorier er det ett poeng bonus for kategoriseier. Spørsmålsforfattere kan selvfølgelig ikke delta i quizen de har laget, men får en kompensasjon på 40 poeng.

Lenker

Norgescupen på sidene til WLoH

Norgescupen på NQFs forum